Vad är de bästa anti-aging örterna?

När du blir äldre är en oundviklig del av livet, det finns vissa åtgärder som kan vidtas för att minska effekterna av åldrandet. Effekterna av åldrande berör alla områden i livet, inklusive de fysiska, sociala och psykologiska aspekterna. Det finns flera anti-aging örter som kan hjälpa till att lindra de fysiska och psykiska problemen i samband med åldrande. Några av de bästa anti-aging örterna är druvfrö extrakt, vitlök, ginseng och grönt te.

Druvfrö extrakt är en kraftfull antioxidant som kan minska effekterna av åldrande. Denna ört ökar nivåerna av vitamin C och polyphenol, en typ av antioxidant som hjälper kroppen att bekämpa sjukdom. Det kan också förbättra hjärthälsan samtidigt som du främjar yngre och hälsosamare hud.

För att enkelt ta bort druvutsäde kan det vara bäst att ta tillägget i form av en kapsel. När du tar en daglig behandling av denna ört, rekommenderas att du tar minst 50 milligram men inte mer än 200 milligram. Druvfrö extrakt kan vara en av de mest effektiva anti-aging örterna om det tas dagligen under flera månader.

Vitlök kan också vara en mycket fördelaktig anti-aging ört för de som berör högt kolesterol och blodtryck nivåer. Effekten av vitlök kan bidra till att minska fett i blod som kan samlas på cellväggar och orsaka blodplättar att koagulera. Detta minskar blodlipiderna som i slutändan kan sänka blodtryck och triglyceridnivåer i blodet.

Ingestande vitlök är möjlig utan oro för skarp lukt eller överdrivande smak. Vitlök kan tas som ett dagligt tillskott i form av en luktfri tablett. En effektiv daglig dos av vitlök varierar vanligtvis mellan 600 och 900 milligram. Det är också tillrådligt att lägga till färska vitlöksklyfta i kosten när det är möjligt.

Ginseng är en växt som har sitt ursprung i Asien och har länge noterats för sin hälsa och livslängd. Dagliga tillskott av ginseng kan förbättra tillståndet för hjärt-och nervsystemet. Ginseng kan också hjälpa till att reglera blodtrycket och hjälpa kroppen att upprätthålla hälsosamma blodsockernivåer. Detta tillskott kan vara särskilt användbart för de åldrande med typ II-diabetes.

Ginseng tillskott kan hittas i flera former, inklusive te, hela rot och standard kapsel formler. Den genomsnittliga dagliga dosen av ginsengtillskott är ca 100 milligram. Ginseng kan orsaka sömnlöshet och bör förmodligen undvikas av dem som lider av oregelbundna sömnmönster. De som lider av högt blodtryck eller hjärt-kärlsjukdom bör också vara försiktiga när de överväger ett ginseng-tillägg.

Dricker flera koppar grönt te varje dag, men jag är också bra för dem som vill minska åldrarnas inverkan. Regelbunden grön teförbrukning kan minska risken för cancer avsevärt. Grönt te har visat sig vara särskilt effektivt för att minska förekomsten av kolon, bukspottskörtel, matstrupen och lungcancer. Grönt te kan helt enkelt läggas till den dagliga växtbasen genom att dricka en kopp på morgonen, eftermiddagen och tidigt på kvällen. Det kan vara nödvändigt att eliminera kvällsdosen eftersom grönt te innehåller en liten mängd koffein.