Vad är de olika typerna av anatala gym?

Att upprätthålla träning under graviditeten har många fysiska och psykiska hälsoeffekter, och förlossningsklasser är bekväma, bekväma sätt att möta de specifika träningsbehov som förväntas hos mödrar. Antenatal fitness klasser kan omfatta ett brett utbud av träningspass, från kardio och aerobics klasser till yoga eller vattenlevande instruktioner. Oavsett vilken typ av övning en gravid kvinna väljer, tar en förlossningsklass att se till att instruktören är bekant med graviditetens krav och begränsningar.

De flesta antiträningsklasser har betydande likhet med fitnessklasser för allmänheten. Gravida kvinnor kan träna relativt kraftigt tidigt under graviditeten, speciellt om de var i god form innan de blev gravida. Som ett resultat finns hjärtpumpande antitalträningsklasser som steg aerobics, viktträning eller grupp springande och gå. Dessa klasser hjälper till att stärka musklerna och förbättra hjärt- och cirkulationshälsan, vilket kommer att vara särskilt viktigt för att bära extra kroppsvikt senare under graviditeten såväl som under leverans.

Andra typer av antitatiska träningskurser är mindre träningsövningar. Yoga är ett utmärkt exempel eftersom det förbättrar hållning, andningskontroll och flexibilitet samtidigt som man bygger muskler. Att välja aktiviteter med låg effekt för antiträningsklasser är till hjälp för att förvänta sig mödrar som är nymodiga eller som inte kan utföra högre träningspass på grund av obehag eller enligt deras läkares instruktioner. Antenatal yoga anses också vara mycket meditativ och upplysande, vilket gör det till en lugnande, lugnande och förtroendeskapande klass för gravida kvinnor.

Vatten aerobics är en annan låg effekt träning som är idealisk för gymnastik klasser. Att simma eller slutföra andra övningar i vatten minskar trycket på lederna, samtidigt som det läggs tillräckligt mycket motstånd för att stärka musklerna, och simning kan vara ett utmärkt kardiovaskulärt träningspass. Vissa gravida kvinnor kan vara tveksamma att bära baddräkt, eller till och med träna i vilken form som helst, om de känner sig utsatta under graviditeten, men en extra fördel med att ta gymnasier är att alla andra deltagare kan empati och fungera som ett stödnätverk.

Kvinnor som inte var aktiva innan de blev gravida borde i allmänhet undvika hög intensitet eller svåra antiträningsklasser under graviditeten. Walking är ett bra sätt att behålla en måttlig nivå av fitness och skörda fördelarna med motion under graviditeten. Även om promenader inte är tekniskt en “klass”, går till löpbandet eller träffar gatorna med andra förväntade mödrar från en Lamaze-klass eller förlossningsgrupp kan ha samma fysiska och mentala utbetalningar.