Vad är de olika typerna av Quadriceps övningar?

Quadricepsna är de stora musklerna på lårens toppar. Några av de vanligaste quadriceps övningarna är squats och lunges. En annan bra quadriceps övning är en sittande benförlängning. Step ups och sprints är två andra kvalitets quadriceps övningar som många individer väljer att träna. Att använda en släde kan också vara en bra träning för quads.

Quadriceps övningar är en viktig del av en balanserad träningsrutin. Många idrottare använder quadriceps övningar eftersom dessa muskler är några av de viktigaste i många atletiska händelser. Idrottare behöver starka quadriceps muskler för att kunna springa och hoppa snabbt. Det finns många olika quadriceps övningar som en individ kan välja att bygga upp dessa muskler.

En av de vanligaste övningarna för quadricepsna är squats. En individ kan utföra front eller back squats för att arbeta quadriceps muskler på ett annat sätt. Med denna övning kommer en person att få en skivstång och hålla den över axlarna eller framför nacken. På den tiden kommer liften att krascha ner och komma tillbaka.

Lunges är en annan bra övning som verkligen kan gynna quadriceps. Med denna typ av träning kan individer använda en skivstång eller hantlar. Vikten hålls av lyftaren och då kommer han eller hon att gå framåt med ett ben i taget. Detta kan göras genom att gå över rummet eller genom att lunga framåt och sedan gå tillbaka.

Om man tränar i ett gym eller med hushållsutrustning kan en person använda en sittförlängningsmaskin. Med den här maskinen kan en person sitta ner och lägga benen under en bar. Då lyfter lyften benen, lyfter upp vikten och arbetar quadriceps.

Att utföra uppsteg med hantlar är en annan bra övning för quadricepsna. Detta kan göras genom att gå upp på en bänk eller en trappa. Detta bör ske genom att växla båda benen i träningen.

Sprinting är en annan övning som kan ge stora fördelar för quadriceps. Många människor sprintar inte om de inte utbildar sig för ett idrottsevenemang, men det kan ge många hälsofördelar. Det kan utveckla quadriceps och andra muskler i kroppen samt bidra till att bränna fett.

I vissa fall kan en individ välja att använda en slädepress. I denna övning sitter personen på ett lutningsbräda med en eller båda fötterna på en bottenplatta. Han böjer knäet för att sänka sig mot fötterna, innan han räter ut benet igen för att skjuta kroppen bort. Vikter kan användas för en extra fördel.