Vad är de olika typerna av underarmsövningar?

Underarm övningar är utformade för att stärka musklerna som finns mellan armbågen och handleden. De mest populära typerna inkluderar olika krullar med hjälp av en hantel, krullar med hjälp av en skivstång och hängande övningar med hjälp av en pull-up bar. Varje övning arbetar olika muskler i underarmarna för att bygga mer muskler, öka styrkan och öka uthållighetsnivåerna. Underarmstyrkan är särskilt viktig för idrottsmän, kroppsbyggare och idrottsmän som bergsklättring, som engagerar underarmarna hela tiden genom att klättra och hänga.

För att bygga upp musklerna i underarmarna är det bäst att arbeta med lätta vikter och sträcka före och efter varje träningsrutin. Efter sträckning bör tränaren använda en uppsättning hantlar som ger litet motstånd men inte så mycket att de ger ont eller obehag. Tränaren utövar hantelarmkrullar genom att lägga armen på en bänk med handleden balanserad på kanten och hanteln hänger över. Han böjar sedan handleden för att höja hanteln upp, rör bara handleden och lämnar armen platt på bänken. Efter att ha utfört flera repetitioner vänder han armen över på ryggen och upprepar rörelsen i det som kallas omvänd hantelarmkrull.

Därefter utför tränaren samma rutin medan han sitter och håller en skivstång. För denna uppsättning underarmsövningar håller han skenan i båda händerna och höjer den genom att bara flytta bara sina handleder. Han vänder sedan sina händer runt och gör den bakåtvända skivbollen. Varje övning engagerar alla underarmsmusklerna för en stark träning trots det begränsade rörelseområdet.

Slutligen bygger utövaren sin uthållighet genom att utföra en uppsättning underarmsövningar med hjälp av en uppdragen. Först hänger han helt enkelt från baren. Hans fötter ska lämna marken och han ska hänga tills han inte kan hålla kvar längre. Hängande från ena handen och växla fram och tillbaka mellan händer kan hjälpa honom att hålla längre. Bergsklättrare kommer särskilt att dra nytta av denna typ av underarmsövning eftersom det hjälper till att öka hur lång tid de kan hänga från en sten när de planerar sitt nästa drag.

Genom att slutföra denna uppsättning underarmsövningar kan utövaren göra några pull-ups för att bygga musklerna som behövs för att klättra och hänga. Om han känner sig för trött efter det hängande träningspasset för att göra pull-ups, kan han välja att göra pull-ups först nästa gång och sedan utföra hängande träning. Han kan välja att utföra underarmsövningarna i vilken ordning som helst så länge han sträcker sig innan han börjar och svalnar sig när han är färdig.