Vad är de olika typerna av vitaminer för artrit?

Vitaminer för artrit inkluderar folsyra och vitaminer C, B6, B12, D och E. Det har upptäckts att patienter med artrit tenderar att vara bristfälliga i dessa näringsämnen och att brister kan förvärras av artritmedicin. Vitaminer, mineraler och andra näringsämnen arbetar tillsammans, så det är inte tillräckligt att ta vitaminer för artrit för att kontrollera tillståndet om det finns andra brister i patientens diet.

Askorbinsyra, som är C-vitamin, kan dra nytta av arthritisare på olika sätt. Till exempel är detta näringsämne involverat i omvandlingen av den inaktiva formen av folsyra, ett vitamin som hör till B-komplexfamiljen, till dess aktiva form. Folsyra i sig anses vara en av de viktigaste vitaminerna för artrit. Det kan därför sägas att askorbinsyra är indirekt bra för att behandla detta tillstånd naturligt. C-vitamin kan dock också vara direkt involverad i att hjälpa till att bekämpa artrit, eftersom det reglerar ett antal väsentliga kroppsfunktioner.

Oreglerade kroppsfunktioner kan vara en bakomliggande orsak till reumatoid artrit. Detta tillstånd innebär att kroppen attackerar sig själv när dess egna celler ansvarar för att bekämpa infektionsattackvävnader i lederna, vilket leder till inflammation. Vitamin B12, även känd som kobalamin, finns på listan över vitaminer för artrit eftersom det är nödvändigt för att varje cell i kroppen ska fungera korrekt. Medicinska tillstånd som reumatoid artrit förstår inte fullt ut av läkare, men det är underförstått att det finns ett problem med hur kroppens celler fungerar.

Pyridoxin, eller vitamin B6, är en annan av vitaminerna för artrit som är avgörande för de övergripande funktionerna som sker i kroppen. Det bidrar till att producera reglerande ämnen. Tocopherol, eller E-vitamin, fungerar som en effektiv antioxidant genom att acceptera syre som annars skulle förena med andra substanser i kroppen och orsaka förstöring. Även om rollen av D-vitamin, även kallad kalciferol, i den naturliga behandlingen av artrit är inte fullständigt förstått, är patienter som har detta tillstånd nästan alltid bristfälliga i detta näringsämne. Samma sak kan sägas om folinsyra.