Vad är en BOSU & undefinedundefinedReg; Ball?

En BOSU®-boll är ett nytt slags träningsredskap som är avsett för en mängd olika tränare att använda för olika hälso- och fitnessmål. BOSU®-bollen är produkten från ett träningsföretag med en specifik filosofi, egen innovativ fitnessforskning och en unik produktkatalog för fitnessmarknaden. De som är intresserade av nya träningsverktyg kan hitta BOSU & regboll alternativ på nätet eller på utvalda butiker.

BOSU®-bolaget har varit en stor kraft i fitnessvärlden sedan år 2000. Akronymet BOSU & reg står för “båda sidor upp” eller “båda sidor utnyttjas.” Enligt företagets grundare har denna term två betydelser. Båda sidorna kan hänvisa till hur människor använder en BOSU® balans tränare eller annat verktyg. Men BOSU kan också innebära att fitnessutbildare arbetar med att kombinera fysisk aktivitet med mentala förberedelser och mål.

En av BOSU®-bolagets primära produkter är BOSU®-balanstränaren. Detta verktyg har en platt sida och en krökt sida. Var och en av dem kan placeras mot golvet för två olika träningsändamål. Denna utrustning ger specifika fördelar för kärnmusklerna som stöder ryggraden och stabiliserar kroppen.

Tillsammans med BOSU® balansräknaren erbjuder företaget en rad BOSU & regbollsverktyg. Dessa liknar andra träningsbollar, men har inbyggd BOSU & regteknik. De kan komma i olika storlekar, med BOSU & reg träningsinstruktioner för att få ut det mesta av funktionerna som företaget har lagt till.

Ett bra exempel på hur företagets ingenjörer är träningsbollen är BOSU® ballastboll. Denna BOSU®-boll har ett antal olika “sidor” som viktas av inre material så att bollen inte enkelt rullar bort under träningen. Individuella tränare kan använda BOSU®-bollen för en mängd olika mångsidiga övningar. Företaget skapar detaljerade instruktioner för att använda dessa innovativa produkter på ett sätt som hjälper till att stärka muskelgrupper, bygga kärnmusklerna och hjälpa till att ge mer ben-, led- och muskelfördelar.

Tillsammans med ett åtagande att omdefiniera hur det amerikanska samhället ser på fitness, erbjuder BOSU®-företaget andra fördelar för konsumenterna. Företaget producerar sina produkter i sin Ohio-anläggning och främjar amerikansk tillverkning som ett svar på hotet av globaliserat arbete på den amerikanska arbetstagaren. Läsarna kan hitta mer på BOSU®s webbplats om hur det här nya företaget främjar holistisk hälsa och erbjuder verktyg för framtiden för fysisk träning.