Vilka är de olika typerna av aerobicspel?

Det är sällsynt att hitta några betecknade aerobicspel, eftersom aerobics av ​​natur är en ganska självständig aktivitet. Det finns gott om spel, men det erbjuder aeroba fördelar när de spelas. Många av de mest populära sporten, till exempel basket, fotboll, tennis eller fotboll, erbjuder stora aerobiska fördelar eftersom spelarna kör nästan hela spelets varaktighet. Aqua aerobics klasser kan också erbjuda aerobics spel som en del av klassen, Aqua Frisbee®, till exempel, är ett roligt aerobicspel som spelas i vattnet och liknar fotboll.

Aerobicspel baserade på trä aerobics, dans aerobics eller kickboxing är till exempel ganska sällsynta. Det är svårt att skapa ett spel utifrån aerobics rörelser, men vissa människor kan försöka göra ett aerobicspel utan att skapa nya rutiner. Barn spelar ofta även aerobicspel utan att ens inser det. Taggar är till exempel ett populärt spel för barn att leka ute som också erbjuder bra aerobiska fördelar. Vissa människor tycker att det bästa sättet att få träningspasset är att göra det till en sport eller ett spel som de redan tycker om att spela.

Det finns ingen anledning att träning på aerobics måste vara tråkigt. Medan springa på löpbandet erbjuder ett bra träningspass, kan många människor snabbt bli uttråkad och sluta träna. I stället kan det vara roligt att prova en ny gruppsport eller individuell sport. Tennis och racquetball är både bra aerobicspel som kan spelas självständigt eller med andra. Basket och fotboll är två sportar som erbjuder många aerobiska fördelar, och många gym eller fitnesscenter organiserar lag som medlemmar kan gå med. På så sätt är det möjligt att ha kul och få aerob träning samtidigt.

Aqua-klasser kan också vara ett bra sätt att träna. Vattnet erbjuder naturligt motstånd mot musklerna, och det erbjuder en praktiskt taget nollstark träning. Det finns många olika aerobicspel som kan spelas i vattnet, och många fitnesscenter erbjuder klasser i aqua aerobics eller vattenspel. Naturligtvis är det inte nödvändigt att spela ett spel för att få en aerobic träning som är kul och utmanande. Att ta hunden till en promenad, till exempel, eller gå på en vandring i skogen är två alternativ som är bra träning, att simma självständigt i en pool är en annan aerob aktivitet som kan vara kul.