Vilka är fördelarna med en Hamstring Workout?

Hamstringsna är en stor muskelgrupp som ligger i baksidan av låret. Alla tre hamstringsmuskler används i många dagliga aktiviteter, som att springa, cykla och gå, eftersom de bidrar till att kontrollera knäböjningen. Fördelarna med ett träningspass träningspass är att bygga muskler för att öka makt och styrka, för att minska risken för skada och öka muskeldefinitionen och tonen. Ett träningsarbete bör normalt fokusera på flexibilitet och styrka, men lårmusklerna är ofta täta hos idrottare.

En av de främsta fördelarna med ett träningspass träning är att bygga styrka för att minska risken för skada. Idrottare fruktar ofta hamstringskador mer än många andra typer på grund av intensiv smärta och lång återhämtningstid. Trots att en träningspass träning inte kan förhindra att skador uppstår helt, kan det säkert hjälpa till att minska risken. Hamstring flexibilitet är ofta dålig hos sådana idrottsmän som löpare, vilket är därför det är viktigt att regelbunden stretchning – ofta minst en gång om dagen i trettio sekunder – är viktig.

Starkare hämmande muskler kan också hjälpa en idrottare att konkurrera mer effektivt. Hamstringsna är involverade i många konkurrenskraftiga sportaktiviteter, så att arbeta på att öka muskels styrka kan hjälpa idrottare att öka fart och förbättra uthållighet. Att få en konkurrensfördel är viktig för någon sport, och en vanlig hamstringsövning är ett sätt att uppnå detta.

En hängstringsträning är också användbar av estetiska skäl. Även om detta ofta är ett övervägande för kvinnor snarare än män, kan arbetet med hamstringens muskler leda till tonade muskler som ser smala och attraktiva ut. Hamstringsna är en av de största muskelgrupperna i kroppen och är därför viktiga om en person vill ha attraktiva ben.

Det finns tre hamstringsmuskler som arbetar tillsammans för att ge knäböjning och stabilitet. Dessa muskler är biceps femoris, semitendinosus och semimembranosus. Det finns ett antal övningar som kan användas för att öka häckstyrkan, men en av de mest populära är hamstringkrullen. För att utföra denna övning börjar idrottaren på hans eller hennes baksida med fötterna på en övningsboll och höfter förhöjda. Höftarna håller på att böjas för att ta bollen mot personen och sedan tillbaka igen.

För att utföra en hamstringsträcka borde idrottsmanen ligga på ryggen med en handduk eller ett träningsband som är lindat runt en fots häl. Långt bör benet höjas uppåt tills en sträckning känns. Denna position ska hållas i minst 30 sekunder och bör inte vara smärtsam.