Vilka är fördelarna med ett Nylon Jump Rope?

Hopptåg har länge haft dubbelt liv som både barnleksak och allvarlig träningsutrustning. Hoppa rep används både av individer och även av grupper av barn som svänger ett längre rep och gör specialiserade hoppmönster, som Double Dutch. Även om hopptåg har tillverkats av olika material under åren, inklusive gamla stycken klädstreck, har nylonhopptåg blivit mer populära. Det kan bero på att ett nylonhopptång kombinerar alla fördelar med hopptåg i allmänhet med alla fördelar med användningen av nylon i synnerhet.

Hopptopp är en övning som ger ett antal fördelar som gäller lika mycket, om man använder ett nylonhopptåg eller någon annan typ. Först och främst är det ett mycket billigt sätt att få motion. För det andra kräver hoppning av sig själv mycket liten plats och kan göras både inomhus och utomhus. För det tredje, enligt Dr. Daniel W. Barry från University of Colorado i Denver, hoppar upp och ner – om man är frisk nog att göra det – tros vara den bästa träningen för att hålla benen frisk och är också ofta hjälpsam i balans.

National Institute of Health säger att hoppa rep bränner 750 kalorier per timme. Enligt Brian Peeler, en tränare på Bravo® Show Workout, använder hoppa rep med kalvar, axlar, deltoida muskler, buken, quads och hamstrings, förutom andra muskler som hjälper till att stabilisera kroppen. Boxare är kända för att använda hoppa rep som ett träningsverktyg.

När det gäller att använda ett vävt nylonhopptåg i motsats till ett läder- eller bomullshopptåg eller ett snabbyxa eller pärlstav, är det några bestämda fördelar. För det första är ett nylonhopptåg billigt. Det är möjligt att lägga ut $ 60 US dollar (USD) för ett hopptåg, men man kan få ett nylonhopptåg för mycket mindre. För det andra är det inte ovanligt för en person som hoppar snabbt eller lär sig en ny färdighet att slå sig själv. Detta kommer att skada minst med ett vävt rep. Nylonhopptängen sträcker sig inte ut eller blir knäppta på samma sätt som läderens skull gör, inte heller slår de sig som bomullståg.